Det er rigtig fint, at I læser med, for jeg vil give jer nogle gode råd om trappevask. Vi er en andelsejer forening med 16 lejligheder

Få trappevask i Københavnstrup

Hej alle sammen. Det er rigtig fint, at I læser med herinde i dag, for jeg vil give jer nogle gode råd. Vi er en andelsejer forening med 16 lejligheder, som er kommet frem til trappevask København som vores fælles løsning. Det er netop det, som jeg vil fortælle jer om i dag herinde. Læs med.

Trappevask i vores ejendom

Det er ikke godt at have en beskidt opgang. Det er træls at komme ind i, det blive mudret, glimt, slidt og ikke behageligt. Hverken for beboere eller gæster. Så det er det, so jeg vil tale om i dag herinde. Hvis du selv er en del af en andels- eller ejerforening, så kender du nok til at skulle finde løsninger i fællesskab med de andre beboere i din forening. Vi var hurtige til at finde vores løsning, da jeg kendte til en virksomhed, som bare kunne det der med rengøring. Så vi har valgt trappevask hus dem her i vores ejendom i KBH. Vi kunne også have stået for rengøringen selv, men trappevask er jo noget der skal foretages ret ofte – en gang om ugen er minimum hus os – så blev vi enige om at vi hellere ville hyre folk til det. Så det har vi altså gjort. Vores ejendom er beliggende på Amager i København, så det var oplagt at vi fandt et rengørings firma, som primært kørte ud i det område. Vi har benyttet os af Ren-agenterne, og er indtil videre rigtig glade for dem. Læs mere nedenfor.

Det er super nemt

Det er altså nemt at hyre dette firma. Man kontakter dem med sine behov og lader dem vide, hvor ofte og hvilken pris, der er et godt budget. Så finder de en løsning til dig med trappevask og andet rengøring. I vores ejendom har vi alle et ansvar for at fællesarealerne, herunder trappeopgangene, er rene og velholdte. Det er egentlig rigtig hyggeligt. Vi har det bedste lille fællesskab i vores bygning. Nogle bager kage og pølsehorn til vores fælles arbejdsdage, mens andre søger for at grillen er gjort klar til fællesspisning om aftenen efter endt arbejde på udendørs arealerne. Jeg håber at denne blogpost er god for jer derude, så I kan lære noget om dette gode råd om rengøring, så I ikke skal gøre det selv. Det fungerer super godt i vores andels forening. Hvis I har kunne lide denne blogpost, så læs jer ind og læs mere på linket ovenfor.

Læs med her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.